Svenska Bostadsfonden 11 AB säljer fastighet i Växsjö « Svenska Bostadsfonden Nyhetsforum

Svenska Bostadsfonden 11 AB säljer fastighet i Växsjö

Svenska Bostadsfonden 11 AB har sålt fastigheten Harsyran 12 i Växjö, som består av fem byggnader med totalt 68 lägenheter och en total yta uppgående till 4579 kvadratmeter. Köpare är Studentbostäder i Växjö AB.

Kommentar från Svenska Bostadsfonden 11 AB

Vi överlämnar en fin fastighet i ett trevligt bostadsområde och önskar den nya ägaren och hyresgästerna all lycka i framtiden, säger Lars Swahn, vd för Svenska Bostadsfonden.

Kommentar från Studentbostäder i Växjö AB

Studentbostäder i Växjö AB (Stubor) äger och förvaltar studentbostäder i Växjö universitets Campusområde och är dessutom aktiv på den Belgiska fastighetsmarknaden. Det är ett steg i en ny riktning för Stubor som ser Harsyran som ett fint tillskott till fastighetsportföljen, säger Richard Palmblad, vd för Stubor.

För ytterligare information, vänligen kontakta bolagets VD, Lars Swahn, lars.swahn@svenskabostadsfonden.se, telefon 08 – 667 10 50, eller besök bolagets hemsida www.svenskabostadsfonden.se.

Om Svenska Bostadsfonden Svenska Bostadsfonden är den snabbast växande publika fastighetsfonden i Sverige med fokus på bostadsfastigheter som vänder sig till privatpersoner. Svenska Bostadsfonden förvaltar idag 3 500 lägenheter fördelat på 21 orter och har cirka 3 miljarder kronor under förvaltning.

Svenska Bostadsfonden 11 AB
Besöksadress: Birger Jarlsgatan 41A
SE-111 45 Stockholm
Tel 08 667 10 50 – Fax 08 667 10 40
Email info@svenskabostadsfonden.se – www.svenskabostadsfonden.se

Publicerad 20 oktober, 2016